Xbox Gen 9 Controller için şarjlı pile ne kadar bütçe ayrılmalı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, Xbox Controller satın aldım bugün elime geldi. Şarjlı pil için ne kadar bit bütçe ayarlamalıyım? Kaç MAh'lik pil almalıyım? Hangi markayı tercih etmeliyim? Varta marka almayı düşünüyordum ama bazı kaynaklarda IKEA'da satılan şarjlı pilleri F/P olarak çok öven gördüm. Duracell'de bakmıştım onda da birçok kaynakta verilen parayı hak etmediğini söyleyenleri gördüm. Siz hangi pili önerirsiniz acaba? 4 tane almayı düşünüyorum.

Şarj cihazına ihtiyacım yok, eskiden kalma bir pil şarj cihazı buldum evde onu kullanacağım.

Type c kablo al pile gerek yok
Pil alacaksan bim pili alın duracell ile aralarında fıyatına göre fazla fark yok
Type C kablom var zaten de sürekli kabloyla mı oynayalım :) Çok masrafı yoksa pil alayım kafam rahat olsun. Asıl pahalı olan şey pil şarj cihazı sanırım. O da bende olduğuna göre pile ne kadar bir bütçe ayırmam gerekir onu merak ettim. Sanırım siz markaya çok takılmayın, ucuzlardan alabilirsiniz diyorsunuz.

Type C kablom var zaten de sürekli kabloyla mı oynayalım :) Çok masrafı yoksa pil alayım kafam rahat olsun. Asıl pahalı olan şey pil şarj cihazı sanırım. O da bende olduğuna göre pile ne kadar bir bütçe ayırmam gerekir onu merak ettim. Sanırım siz markaya çok takılmayın, ucuzlardan alabilirsiniz diyorsunuz.
Hocam onla uğraşmayın Duracell pil alın zaten baya götürür o.

Oh maşallah ne güzel fiyat bu böyle ya :D Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Bu piller için ne düşünüyorsunuz acaba? Varta markası güzel bir marka diye biliyorum. Yani en azından arabamın aküsünü hep Varta marka alırım :D Pil konusunda da o kadar iyiler mi fikrim yok.

Oh maşallah ne güzel fiyat bu böyle ya :D Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Bu piller için ne düşünüyorsunuz acaba? Varta markası güzel bir marka diye biliyorum. Yani en azından arabamın aküsünü hep Varta marka alırım :D Pil konusunda da o kadar iyiler mi fikrim yok.
Hocam arada 130 lira var yani 5000 liralık ürün atmadım :) attığınız da alınır hocam şarz edip kullanacaksınız çok büyük fark olacağını zannetmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı