U umutardatr Picopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, Xbox Series S'in üstüne bastırdığımda gıcırdıyor (fotoğraftaki yer). Neden olabilir? Normal bir durum mu? Daha alalı 1 ay oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2023
Arkadaşlar, Xbox Series S'in üstüne bastırdığımda gıcırdıyor (fotoğraftaki yer). Neden olabilir? Normal bir durum mu? Daha alalı 1 ay oldu.
K KİNGSEMİH Megapat Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.936 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #2 Hocam gıcırdıyor derken nasıl bir ses tam olarak?
Ogulcqnn Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #3 umutardatr dedi: Arkadaşlar, Xbox Series S'in üstüne bastırdığımda gıcırdıyor (fotoğraftaki yer). Neden olabilir? Normal bir durum mu? Daha alalı 1 ay oldu. Eki Görüntüle 1882157 Genişletmek için tıkla... Bastırmazsan gıcırdamaz ciddi bir sorun değil diye düşünüyorum
umutardatr dedi: Arkadaşlar, Xbox Series S'in üstüne bastırdığımda gıcırdıyor (fotoğraftaki yer). Neden olabilir? Normal bir durum mu? Daha alalı 1 ay oldu. Eki Görüntüle 1882157 Genişletmek için tıkla... Bastırmazsan gıcırdamaz ciddi bir sorun değil diye düşünüyorum
U umutardatr Picopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #4 KİNGSEMİH dedi: Hocam gıcırdıyor derken nasıl bir ses tam olarak? Genişletmek için tıkla... gırç gırç ses geliyor hocam nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Ogulcqnn dedi: Bastırmazsan gıcırdamaz ciddi bir sorun değil diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... inşallah sağolun
KİNGSEMİH dedi: Hocam gıcırdıyor derken nasıl bir ses tam olarak? Genişletmek için tıkla... gırç gırç ses geliyor hocam nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Ogulcqnn dedi: Bastırmazsan gıcırdamaz ciddi bir sorun değil diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... inşallah sağolun
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.650 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #5 Teknolojik ürünlerde olabilecek bir şey. Plastik sonuçta.
K KİNGSEMİH Megapat Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.936 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #6 umutardatr dedi: gırç gırç ses geliyor hocam nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam plastikten kaynaklıdır normal durum.
umutardatr dedi: gırç gırç ses geliyor hocam nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam plastikten kaynaklıdır normal durum.
U umutardatr Picopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #7 KİNGSEMİH dedi: Hocam plastikten kaynaklıdır normal durum. Genişletmek için tıkla... tamamdır semih hocam teşekkür ederim
KİNGSEMİH dedi: Hocam plastikten kaynaklıdır normal durum. Genişletmek için tıkla... tamamdır semih hocam teşekkür ederim
K KİNGSEMİH Megapat Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.936 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #8 umutardatr dedi: tamamdır semih hocam teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.