Fake_M1u Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 85 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #1 C klasöründe yerim olmadığı için D klasörüne indirmeyi deneyeyim dedim. Xbox D klasörünü görmüyor. İntenso markalı USB'li 2TB'lık hard disk kullanıyorum. (fotoğraf koydurtmadı) Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2024
C klasöründe yerim olmadığı için D klasörüne indirmeyi deneyeyim dedim. Xbox D klasörünü görmüyor. İntenso markalı USB'li 2TB'lık hard disk kullanıyorum. (fotoğraf koydurtmadı)
Armed Victory Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Sistem Özellikleri i3 3.nesil 6gb ram intel hd graphics 4000 Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #2 hangi xbox ? şuan hdd hangi formatta ? Artı 0 Eksi
KS KS Fake_M1u Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 85 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #3 Armed Victory dedi: Hangi Xbox? Şu an HDD hangi formatta? Genişletmek için tıkla... Xbox PC HDD hangi formatta derken ne demek istediniz. Artı 0 Eksi
Armed Victory dedi: Hangi Xbox? Şu an HDD hangi formatta? Genişletmek için tıkla... Xbox PC HDD hangi formatta derken ne demek istediniz.