Xbox hesabı ile EA App hesabını bağlayamamak

Baran Akıncı

Hectopat
Daha fazla  
Fotoğrafta da görülebileceği gibi bu hatayı alıyorum, ekte geçen "justraider3131" hesabını bilmiyorum, yıllar öncesinde açtığım bir hesap muhtemelen.
Bu sorunu bir konu üzerinden çözdüğümü düşündüm, Windows ayarlarından beni uyar seçeneğini işaretledim fakat sorun çözülmedi. EA Help'e ulaştım fakat yanıt yok. Güncel EA App hesabım ile Xbox hesabımı nasıl bağlarım (ikisinin de epostası aynı)

1697695928629.png

Dosya Ekleri

• 1697695850465.png
    1697695850465.png
    22 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Game Pass'ten EA oyunlarına girmeye çalış bağlanıyor ben öyle yapmıştım olmazsa 2 hesabında bağlı olduğu hesapların bağlantısını kes tekrar bağla bazen sistem kendini yenilemiyor.

Game Pass'ten EA oyunlarına girmeye çalış bağlanıyor ben öyle yapmıştım olmazsa 2 hesabında bağlı olduğu hesapların bağlantısını kes tekrar bağla bazen sistem kendini yenilemiyor.
Bağlantısı yok zaten fakat bağlı olduğunun hatasını veriyor ea'de

Örnek olarak need for speed unbound'u yükleyeceğim, oyunu yükle'ye bastığımda ea'in uygulamasına atıyor fakat hesaplarım bağlı olmamasına rağmen bağlı diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı