liluur Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #1 Xbox One konsolumu kullanmayı bıraktım, kolunu sattım. Fakat unuttuğum bir şey vardı; konsoldaki hesap, konsolda unuttuğum hesabımın oturumunu kol kullanmadan nasıl kapatabilirim?
Xbox One konsolumu kullanmayı bıraktım, kolunu sattım. Fakat unuttuğum bir şey vardı; konsoldaki hesap, konsolda unuttuğum hesabımın oturumunu kol kullanmadan nasıl kapatabilirim?
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.291 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavye takarak sorununuzu çözebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavye takarak sorununuzu çözebilirsiniz.
liluur Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #3 İsmail Karabacak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavye takarak sorununuzu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... One s değil hocam one denedim olmadı zaten.
İsmail Karabacak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavye takarak sorununuzu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... One s değil hocam one denedim olmadı zaten.
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.291 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #4 liluur dedi: One s değil hocam one denedim olmadı zaten. Genişletmek için tıkla... fark edeceğini düşünmemiştim. Bunu deneyebilir misiniz belki işinize yarar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
liluur dedi: One s değil hocam one denedim olmadı zaten. Genişletmek için tıkla... fark edeceğini düşünmemiştim. Bunu deneyebilir misiniz belki işinize yarar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 27 Mayıs 2024 #5 Remote Play ile yapılır herhalde. Telefona kontrolcü olmadan yönlendirme desteği gelmişti. Bunlar da olmazsa hesap üzerinden konsol çıkışı yapabilirsin.
Remote Play ile yapılır herhalde. Telefona kontrolcü olmadan yönlendirme desteği gelmişti. Bunlar da olmazsa hesap üzerinden konsol çıkışı yapabilirsin.