Bahsettiğiniz dijital oyun alım satımı yıllardır var. Oyun fiyatlarının da artışıyla zaten birçok kullanıcı bu şekilde kullanıyor. Özellikle PlayStation tarafında oyunun 2, PS4-PS5 ortak çıkan bir oyunsa 3 farklı kullanıcı tarafından "kardeşlik" adı altındaki sistemle oynamak çok uzun zamandır mümkün. Xbox için bu sistem P1-P2 hakları şeklinde. İsterseniz oyunun kendisini tek başınıza oynayıp tüm hakları ya da P1-P2 ayrı şekilde de satabilirsiniz. Belli başlı forumlardaki başlıklara bakabilirsiniz.
Yani multiplayer girsem diğer kişide girse ne olur ve çok ugrasitir mi hep hesap değiştirmek örneğin ben RDR2 alsam mı kârlı olur yoksa bu gibi sitelerden mi?
Yani multiplayer girsem diğer kişide girse ne olur ve çok ugrasitir mi hep hesap değiştirmek örneğin ben RDR2 alsam mı kârlı olur yoksa bu gibi sitelerden mi?
Benim aldığım hesapta DNS ayarı yapıp giriyordunuz diğer kişi de girse bir şey olmaz yani sizin oyununuza etki etmez, diğer sorunuza gelirsek RDR2'ye 400 TL verecek durumunuz varsa alabilirsiniz ama benim gibi bütçeniz yoksa böyle yerleri tercih etmeniz daha mantıklı olur.