Çözüldü Xbox için müşteri hizmetleri numarası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tonystark007

Hectopat
Yer
Manhattan , New York
Xbox Controller aldım. Microsoft'u arıyorum (0850 390 27 77 no.lu telefondan aradım.), Xbox'ı seçiyorum ama teşekkür edilip telefon kapatılıyor. Hangi numaradan ulaşabilirim?

Xbox'un Online yardım hizmetinden yararlanmayı denediniz mi daha hızlı ulaşırsınız gibi geliyor bana.

Link atar mısınız? Onların başka telefonu vardı ama bulamıyorum.

Bu numara çalışmıyordu galiba. Aramayı denedim, yine arayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
0850 390 2777. Başka bir numara yok bildiğim kadarıyla geçtiğimiz aylarda bu numaradan destek aldım bende.

Artı -1 Eksi
Başka bir bölüme bağlanıp Xbox'a bağlanmak istediğinizi söyleyin, aktarıyorlar. Son 1 aydır Xbox bölümü bağlanmıyor nedense. Sorununuz nedir ?

Başka bir bölüme bağlanıp Xbox'a bağlanmak istediğinizi söyleyin, aktarıyorlar. Son 1 aydır Xbox bölümü bağlanmıyor nedense. Sorununuz nedir?

Cihazı bağlayınca adı Xbox One Controller diye geçiyor onu sormak için aradım sonra dediğiniz gibi yapıp hallettmiştim.

Xbox Controller aldım. Microsoft'u arıyorum (0850 390 27 77 no.lu telefondan aradım.), Xbox'ı seçiyorum ama teşekkür edilip telefon kapatılıyor. Hangi numaradan ulaşabilirim?
Hocam ben aramıştım benim kontrolcüde sorun olduğu için. Xbox hatlarında sıkıntı olmuş oradan gidip Microsoft donanımlarını tuşlarsanız oradaki kişi sizi Xbox tarafına yönlendiriyor. Lazım olursa diye yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…