wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #1 Xbox'da bahar indirimleri başlamasıyla birlikte size biraz oyun önercegim: 1) Halo: The Master chief Collection 27.50 TL Link: Halo: The Master Chief Collection ürününü satın al | Xbox 2) The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition 50 TL Link: The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (PC) ürününü satın al | Xbox 3) Quantum Break 19.80 TL Link: Quantum Break ürününü satın al | Xbox 4)Ori and the Will of the Wisps 99 TL Link: Ori and the Will of the Wisps ürününü satın al | Xbox 5) Astroneer 112 TL Link: ASTRONEER ürününü satın al | Xbox Kesinlikle bunları öneriyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2024
Xbox'da bahar indirimleri başlamasıyla birlikte size biraz oyun önercegim: 1) Halo: The Master chief Collection 27.50 TL Link: Halo: The Master Chief Collection ürününü satın al | Xbox 2) The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition 50 TL Link: The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (PC) ürününü satın al | Xbox 3) Quantum Break 19.80 TL Link: Quantum Break ürününü satın al | Xbox 4)Ori and the Will of the Wisps 99 TL Link: Ori and the Will of the Wisps ürününü satın al | Xbox 5) Astroneer 112 TL Link: ASTRONEER ürününü satın al | Xbox Kesinlikle bunları öneriyorum.