Xbox ile ilgili uygulamalar silinmeli mi?

Odios01

Hectopat
Merhabalar. Bilgisayarımda Xbox ile ilgili şeyleri kullanmıyorum. Bunları silmeli miyim? Şu anlık bilgisayarımda Revo Uninstaller var. Onunla sileceğim.
Uygulamalar:
Xbox Game Speech Window.
Xbox Identity Provider.
Xbox Live.
Xbox Game Bar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmıyorsanız silebilirsiniz ama Xbox Game Bar ve Xbox Identity Provider sistemin bir parçası olduğu için Xbox Identity Provider'in olduğu gibi kalmasını Xbox Game Bar'ı ise kaldırmanızı değil de kapatmanızı tavsiye ediyorum.

Kullanmıyorsanız silebilirsiniz ama Xbox Game Bar sistemin bir parçası olduğu için Game Bar'ı kaldırmanızı değil de kapatmanızı tavsiye ediyorum.
Ben Game Bar'ı, Revo Uninstaller ile kaldırdım ancak ayarlarda gözüküyor. Büyük ihtimalle kalkmadı. Ama ayarlarda kapalı olarak gözüküyor. Yardımın için teşekkürler. :)
Devre dışı bıraksan yeterli olur bazıları silinmiyor diye biliyorum.
Silinmeli silinmeyenler devre dışı bırakılmalı.
Ben PC'yi aldığımda Xbox Game Bar yoktu bile. Silse bir şey olmaz.
Yardımlarınız için teşekkürler. :)

Bunları silip silmemen sana bağlı istersen silebilirsin.
Ben PC'yi aldığımda Xbox Game Bar yoktu bile. Silse bir şey olmaz.
Dediğim gibi şu an son sürüm Windows için Xbox Game Bar ve Identity Provider sistemin bir parçası, kanıt olarak ise şunu gösterebilirim.

1624908373163.png

Gördüğünüz üzere kaldırma seçeneği aktif değil.

Ben Game Bar'ı, Revo Uninstaller ile kaldırdım ancak ayarlarda gözüküyor. Büyük ihtimalle kalkmadı. Ama ayarlarda kapalı olarak gözüküyor. Yardımın için teşekkürler. :)

Yardımlarınız için teşekkürler. :)
Tamamdır sorun olmaz ama Game Bar'ı eğer kaldırdıysanız Windows Ayarları üzerinden kapatmanızı öneririm.
1624908482120.png

Aksi taktirde Windows + G yaptığınızda varsayılan uygulama ayarlama menüsü açılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı