K KürşatEren Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 174 Çözümler 2 28 Haziran 2021 #11 Ben Xbox Game Bar'ı kendim yükledim normalde yoktu PC'de.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 28 Haziran 2021 #12 Invalid Syntax dedi: Tamamdır sorun olmaz ama Game Bar'ı eğer kaldırdıysanız Windows Ayarları üzerinden kapatmanızı öneririm. Eki Görüntüle 1087832 Aksi taktirde Windows + G yaptığınızda varsayılan uygulama ayarlama menüsü açılır. Genişletmek için tıkla... Zaten ayarlardan hep kapatıyorum. KürşatEren dedi: Ben Xbox Game Bar'ı kendim yükledim normalde yoktu PC'de. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'den mi yüklediniz?
Invalid Syntax dedi: Tamamdır sorun olmaz ama Game Bar'ı eğer kaldırdıysanız Windows Ayarları üzerinden kapatmanızı öneririm. Eki Görüntüle 1087832 Aksi taktirde Windows + G yaptığınızda varsayılan uygulama ayarlama menüsü açılır. Genişletmek için tıkla... Zaten ayarlardan hep kapatıyorum. KürşatEren dedi: Ben Xbox Game Bar'ı kendim yükledim normalde yoktu PC'de. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'den mi yüklediniz?
Invalid Syntax Femtopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #13 KürşatEren dedi: Ben Xbox Game Bar'ı kendim yükledim normalde yoktu PC'de. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal bilgisayarınızı aldığınızda içerisinde eski bir Windows sürümü yüklü geldi. Bu yüzden o şekildedir.
KürşatEren dedi: Ben Xbox Game Bar'ı kendim yükledim normalde yoktu PC'de. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal bilgisayarınızı aldığınızda içerisinde eski bir Windows sürümü yüklü geldi. Bu yüzden o şekildedir.
K KürşatEren Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 174 Çözümler 2 28 Haziran 2021 #14 Odios01 dedi: Zaten ayarlardan hep kapatıyorum. Microsoft Store'den mi yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Evet.
Odios01 dedi: Zaten ayarlardan hep kapatıyorum. Microsoft Store'den mi yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Evet.