feverane Picopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #1 EA Games veyahut Steam'den indirme yapınca stabil bir şekilde hız alıyorum ama Game Pass'te değerler çok oynak. Nedenini anlamıyorum. Son düzenleme: 13 Aralık 2021
EA Games veyahut Steam'den indirme yapınca stabil bir şekilde hız alıyorum ama Game Pass'te değerler çok oynak. Nedenini anlamıyorum.
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #2 Konsolu yeniden başlat benimdee Xbox'ım var böyle düzelmişti. Artı 0 Eksi
KS KS feverane Picopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #3 THE WATCHER dedi: Konsolu yeniden başlat benimdee Xbox'ım var böyle düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam Game Pass yazmayı unutmuşum. Kusura bakmayın. İndirme yaptığım platform PC. Artı 0 Eksi
THE WATCHER dedi: Konsolu yeniden başlat benimdee Xbox'ım var böyle düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam Game Pass yazmayı unutmuşum. Kusura bakmayın. İndirme yaptığım platform PC.
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #4 O zaman PC'yi yeniden başlatn indirme bölünür de. Ama işe yarar yapmak istemez seniz Görev Yöneticisi'nden uygulamaları kapatın. Artı 0 Eksi
O zaman PC'yi yeniden başlatn indirme bölünür de. Ama işe yarar yapmak istemez seniz Görev Yöneticisi'nden uygulamaları kapatın.
Bushidox Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 398 Makaleler 3 Çözümler 6 13 Aralık 2021 #5 Xbox uygulamasında indirme hızı problemi mevcut. Bu görev yöneticisinden yeniden başlatmakla felan alakası yok. DNS serverları ile alakalı. Google DNS veya diğer DNS'leri deneyin. Artı 0 Eksi
Xbox uygulamasında indirme hızı problemi mevcut. Bu görev yöneticisinden yeniden başlatmakla felan alakası yok. DNS serverları ile alakalı. Google DNS veya diğer DNS'leri deneyin.