GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.612 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Eylül 2024 #1 Xbox kablosuz 9. nesil Controller siyah almayı düşünüyorum sistemde alacağım yakın zaman içinde CoD oynadığım için daha rahat olur diye düşünüyorum. Controller alınır mı? 3K fiyatı var.
Xbox kablosuz 9. nesil Controller siyah almayı düşünüyorum sistemde alacağım yakın zaman içinde CoD oynadığım için daha rahat olur diye düşünüyorum. Controller alınır mı? 3K fiyatı var.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.388 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 24 Eylül 2024 #2 Bilgisayar için en sağlam kollardan. Pilleri çok hızlı yiyor, şarjlı pil almanız lazım tasarruf için.
Bilgisayar için en sağlam kollardan. Pilleri çok hızlı yiyor, şarjlı pil almanız lazım tasarruf için.
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.612 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Eylül 2024 #3 borisyeisar dedi: Bilgisayar için en sağlam kollardan. Pilleri çok hızlı yiyor, şarjlı pil almanız lazım tasarruf için. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mı?
borisyeisar dedi: Bilgisayar için en sağlam kollardan. Pilleri çok hızlı yiyor, şarjlı pil almanız lazım tasarruf için. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mı?