YigitCAS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar benim 2 aylık Game Pass kodum var. Kredi kartı istiyor. Eğer kredi kartımı verirsem para çekerler mi? Kod: Discord Nitro hediye kodu.
Arkadaşlar benim 2 aylık Game Pass kodum var. Kredi kartı istiyor. Eğer kredi kartımı verirsem para çekerler mi? Kod: Discord Nitro hediye kodu.
eyyupp Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 163 Yer Hatay Payas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektirk -Elektorink Meslek Lisesi 4 Mayıs 2022 #2 YigitCAS dedi: Arkadaşlar benim 2 aylık Game Pass kodum var. Kredi kartı istiyor. Eğer kredi kartımı verirsem para çekerler mi? Kod: Discord Nitro hediye kodu. Genişletmek için tıkla... Ceker 2 aydan sonra çeker boş kartla al ben öyle yaptim
YigitCAS dedi: Arkadaşlar benim 2 aylık Game Pass kodum var. Kredi kartı istiyor. Eğer kredi kartımı verirsem para çekerler mi? Kod: Discord Nitro hediye kodu. Genişletmek için tıkla... Ceker 2 aydan sonra çeker boş kartla al ben öyle yaptim
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.744 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 4 Mayıs 2022 #3 Kredi kartını girip sonra aboneliği iptal ederseniz çekmez. İptal etmezseniz 2. ayın sonunda aylık ücret ne kadarsa o kadar çeker.
Kredi kartını girip sonra aboneliği iptal ederseniz çekmez. İptal etmezseniz 2. ayın sonunda aylık ücret ne kadarsa o kadar çeker.
eyyupp Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 163 Yer Hatay Payas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektirk -Elektorink Meslek Lisesi 4 Mayıs 2022 #4 Emperor4231 dedi: Kredi kartını girip sonra aboneliği iptal ederseniz çekmez. İptal etmezseniz 2. ayın sonunda aylık ücret ne kadarsa o kadar çeker. Genişletmek için tıkla... Boş kartla yaparsa da çekmez
Emperor4231 dedi: Kredi kartını girip sonra aboneliği iptal ederseniz çekmez. İptal etmezseniz 2. ayın sonunda aylık ücret ne kadarsa o kadar çeker. Genişletmek için tıkla... Boş kartla yaparsa da çekmez
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.744 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 4 Mayıs 2022 #5 eyyupp dedi: Boş kartla yaparsa da çekmez Genişletmek için tıkla... Kredi kartıysa çeker. Banka kartıysa çekmez.
eyyupp dedi: Boş kartla yaparsa da çekmez Genişletmek için tıkla... Kredi kartıysa çeker. Banka kartıysa çekmez.
eyyupp Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 163 Yer Hatay Payas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektirk -Elektorink Meslek Lisesi 4 Mayıs 2022 #6 Emperor4231 dedi: Kredi kartıysa çeker. Banka kartıysa çekmez. Genişletmek için tıkla... Banka kartı zaten
Emperor4231 dedi: Kredi kartıysa çeker. Banka kartıysa çekmez. Genişletmek için tıkla... Banka kartı zaten
YigitCAS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mayıs 2022 #7 Arkadaşlar aslında basitmiş. Kodu kullandıktan sonra Microsoftun sitesine giriyorsunuz. Ordan yenilemeyi iptal ettiriyorsunuz bu kadar. Emperor4231 dedi: Kredi kartıysa çeker. Banka kartıysa çekmez. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı lafın gelişi. Ben hep karıştırıyom .
Arkadaşlar aslında basitmiş. Kodu kullandıktan sonra Microsoftun sitesine giriyorsunuz. Ordan yenilemeyi iptal ettiriyorsunuz bu kadar. Emperor4231 dedi: Kredi kartıysa çeker. Banka kartıysa çekmez. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı lafın gelişi. Ben hep karıştırıyom .