328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.214 Makaleler 11 Çözümler 59 8 Eylül 2023 #11 MFO10 dedi: Hocam bunların hepsi kablolu ve Bluetooth'lu olarak mı çalışıyor? Ben kablolu olarak daha çok kullanacağım sanırım ama uzaktan da kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... İnanın detayını hiç bilmiyorum Kablolu kullanılmıyor sanırsam
MFO10 dedi: Hocam bunların hepsi kablolu ve Bluetooth'lu olarak mı çalışıyor? Ben kablolu olarak daha çok kullanacağım sanırım ama uzaktan da kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... İnanın detayını hiç bilmiyorum Kablolu kullanılmıyor sanırsam
W Wallys Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #12 328914 dedi: İnanın detayını hiç bilmiyorum Kablolu kullanılmıyor sanırsam Genişletmek için tıkla... Peki hocam DualSense ve 9.nesil arasinda hangisini alayım.
328914 dedi: İnanın detayını hiç bilmiyorum Kablolu kullanılmıyor sanırsam Genişletmek için tıkla... Peki hocam DualSense ve 9.nesil arasinda hangisini alayım.