Xinput olması büyük bir avantaj, çoğu oyunda otomatik algılayabiliyor.Bilgisayar üzerinden FIFA vb. oyunlar oynamak için kontrolcü arıyorum. Çok güzel bir kontrolcü ancak bir tık pahalı sanki. İlla Xbox kolu mu yoksa sizce başka kollar da olur mu?
Xbox kontrolcüleri çoğu cihazda başka bir programa ihtiyaç duymadan çalışıyor. Fiyatı biraz pahalı olsa bile kesinlikle alınır.Bilgisayar üzerinden FIFA vb. oyunlar oynamak için kontrolcü arıyorum. Çok güzel bir kontrolcü ancak bir tık pahalı sanki. İlla Xbox kolu mu yoksa sizce başka kollar da olur mu?
9. nesil almaktan bahsediyorsan daha ucuza daha iyi kollar mevcut alınabilecek.Bilgisayar üzerinden FIFA vb. oyunlar oynamak için kontrolcü arıyorum. Çok güzel bir kontrolcü ancak bir tık pahalı sanki. İlla Xbox kolu mu yoksa sizce başka kollar da olur mu?
Benim de onlar ilgimi çekti açıkçası.8BitDo kontrolcüler iyi deniyor. Yarı fiyatı olması lazım.
Evet, 9. Nesilden bahsediyorum. Neler alınabilir driverı olan?9. nesil almaktan bahsediyorsan daha ucuza daha iyi kollar mevcut alınabilecek.
Benim de onlar ilgimi çekti açıkçası.
Evet, 9. Nesilden bahsediyorum. Neler alınabilir driverı olan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.