E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #1 Arkadaşlar 9. nesil gamepadi alırsam eğer Bluetooth ile bilgisayara bağlanılıyor diye biliyorum. Bluetooth ile bağlandığı için gecikme sorunu vb. olur mu? Dosya Ekleri IMG_4054.jpeg 65,6 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar 9. nesil gamepadi alırsam eğer Bluetooth ile bilgisayara bağlanılıyor diye biliyorum. Bluetooth ile bağlandığı için gecikme sorunu vb. olur mu?
Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2024 #2 Çok fazla gecikme olmaz ben de Bluetooth ile oynuyorum.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 15 Mart 2024 #3 Bluetoothla bağlanıyor ve Type C kabloyla da bağlanıyor pil gerektirmeden. Yakın olursanız gecikme olmaz. Normalde televizyona olan mesafede bile sorun olmuyor pek. Çok rekabetçi bir şey oynamıyorsanız fark etmez zaten.
Bluetoothla bağlanıyor ve Type C kabloyla da bağlanıyor pil gerektirmeden. Yakın olursanız gecikme olmaz. Normalde televizyona olan mesafede bile sorun olmuyor pek. Çok rekabetçi bir şey oynamıyorsanız fark etmez zaten.