Normalde çalışan kolum şimdi çalışmıyor. İnternette 1 2 tane videosunu izledim adamların kolunda bu siyahlık yok. Benim kolumdaki hatanın sebebi bu mu kol açılıp hemen kapanıyor
Microsoft Xbox 360 Pc Uyumlu Wired Kablolu Oyun Kolu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Hocam bunu öneririm hem orijinal hem de kablolu yani PC'ye takılabilir.
Microsoft Xbox 360 Pc Uyumlu Wired Kablolu Oyun Kolu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Hocam bunu öneririm hem orijinal hem de kablolu yani PC'ye takılabilir.
hocam benimkinin güç kaynağında sıkıntı olduğunu düşünüyorum power yüzünden bilgisayar acılıp kapanıyordu bu o arada bozuldu bu siyahlıktan yanık gibi koku gelmiyorda bende 1 tane orijinal kol var kablosuz onun parçalarını buna taksam işe yarar mı
Hocam benimkinin güç kaynağında sıkıntı olduğunu düşünüyorum Power yüzünden bilgisayar açılıp kapanıyordu bu o arada bozuldu bu siyahlıktan yanık gibi koku gelmiyorda bende 1 tane orijinal kol var kablosuz onun parçalarını buna taksam işe yarar mı?
Hocam 2 tür çakma kol var biri orijinale yakın diğeri ise orijinalden uzak bence hiç uğraşmayın kablosuz kolu kullanmıyorsanız Letgo gibi sitelerde satıp size atığımı almanızı öneririm çünkü çakma alsanız Max 2 yıl sonra onda gümler.