Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4
- Meslek
- Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer
Hiçbiri. Kampanya vs. bunları al. Öbür türlü genel olarak bakıldığında cebinden daha çok para çıkar. Tek sefer ücret öde. Ömürlük çözmüş olursun. Ben ve birçok arkadaşım kullanıyoruz.
![]()
GP Recyko Pro 2000 mAh AA 4'lü Şarjlı Kalem Pil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GP Recyko Pro 2000 mAh AA 4'lü Şarjlı Kalem Pil adet fiyatı 88,54 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! GP Recyko Pro 2000 mAh AA 4'lü Şarjlı Kalem Pil indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
GP E411 AA 4'lü Usb Pil Şarj Cihazı (Pilsiz) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GP E411 AA 4'lü Usb Pil Şarj Cihazı (Pilsiz) fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GP E411 AA 4'lü Usb Pil Şarj Cihazı (Pilsiz) özelliklerini incele, 307,71 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Katılıyorum. Bende uygun bulduğum için Duracell 1300MAH piller almıştım. İyi ki de almışım.