Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 3 Haziran 2022 #1 Xbox kolu ile dualshoktaki gibi FIFA'yı rahat oynayabilir miyim?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 3 Haziran 2022 #2 Pluto_B dedi: Xbox kolu ile dualshoktaki gibi FIFA'yı rahat oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar üzerinden mi?
Pluto_B dedi: Xbox kolu ile dualshoktaki gibi FIFA'yı rahat oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar üzerinden mi?
Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 3 Haziran 2022 #3 OnurOfc dedi: Bilgisayar üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
AkuTank Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 1.432 Çözümler 26 3 Haziran 2022 #4 Pluto_B dedi: Xbox kolu ile dualshoktaki gibi FIFA'yı rahat oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Rahatça oynuyorum lakin dualshock'tan xbox koluna geçince ne kadar sürede alışabilirsiniz onu bilemem.
Pluto_B dedi: Xbox kolu ile dualshoktaki gibi FIFA'yı rahat oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Rahatça oynuyorum lakin dualshock'tan xbox koluna geçince ne kadar sürede alışabilirsiniz onu bilemem.
Q qnebeq Hectopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 54 Çözümler 1 4 Haziran 2022 #5 bluetooth ile veya kablo ile bağlıyabilir sin
Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 4 Haziran 2022 #6 AkuTank dedi: Rahatça oynuyorum lakin DualShock'tan Xbox koluna geçince ne kadar sürede alışabilirsiniz onu bilemem. Genişletmek için tıkla... Alışma sıkıntı değil de DualShock oyuncuları benden üstün gibi bir olay olur mu?
AkuTank dedi: Rahatça oynuyorum lakin DualShock'tan Xbox koluna geçince ne kadar sürede alışabilirsiniz onu bilemem. Genişletmek için tıkla... Alışma sıkıntı değil de DualShock oyuncuları benden üstün gibi bir olay olur mu?
AkuTank Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 1.432 Çözümler 26 4 Haziran 2022 #7 Pluto_B dedi: Alışma sıkıntı değil de DualShock oyuncuları benden üstün gibi bir olay olur mu? Genişletmek için tıkla... Burda iş bir nevi sizde bitiyor hocam ama ben üstünlük gibi bir durum olacağını düşünmüyorum.
Pluto_B dedi: Alışma sıkıntı değil de DualShock oyuncuları benden üstün gibi bir olay olur mu? Genişletmek için tıkla... Burda iş bir nevi sizde bitiyor hocam ama ben üstünlük gibi bir durum olacağını düşünmüyorum.
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #8 Pluto_B dedi: Xbox kolu ile dualshoktaki gibi FIFA'yı rahat oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Xbox'da 900 saat FIFA'm var. Çok kez tüm boyu yatıp kariyer yaptım elim hiç ağrımadı kuzenimde PS4 var 1 2 saat oynasam sol baş parmağım ağrıyor.
Pluto_B dedi: Xbox kolu ile dualshoktaki gibi FIFA'yı rahat oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Xbox'da 900 saat FIFA'm var. Çok kez tüm boyu yatıp kariyer yaptım elim hiç ağrımadı kuzenimde PS4 var 1 2 saat oynasam sol baş parmağım ağrıyor.
Q qnebeq Hectopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 54 Çözümler 1 4 Haziran 2022 #9 Pluto_B dedi: Benden üstün gibi bir olay olur mu? Genişletmek için tıkla... Üstün olması için Pro kontrolcü sü olması lazım ama biraz üstün olur berkezz dedi: PS4 var 1 2 saat oynasam sol baş parmağım ağrıyor Genişletmek için tıkla... Aynen zaten Pro kontrolcüler hep Xbox'ın dizlimini kulanıyor
Pluto_B dedi: Benden üstün gibi bir olay olur mu? Genişletmek için tıkla... Üstün olması için Pro kontrolcü sü olması lazım ama biraz üstün olur berkezz dedi: PS4 var 1 2 saat oynasam sol baş parmağım ağrıyor Genişletmek için tıkla... Aynen zaten Pro kontrolcüler hep Xbox'ın dizlimini kulanıyor
Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 4 Haziran 2022 #10 qnebeq dedi: Üstün olması için Pro kontrolcü sü olması lazım ama biraz üstün olur. Aynen zaten Pro kontrolcüler hep Xbox'ın dizlimini kulanıyor. Genişletmek için tıkla... Pro kol derken nasıl anlamadım.
qnebeq dedi: Üstün olması için Pro kontrolcü sü olması lazım ama biraz üstün olur. Aynen zaten Pro kontrolcüler hep Xbox'ın dizlimini kulanıyor. Genişletmek için tıkla... Pro kol derken nasıl anlamadım.