Dante TÜRK Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #1 Kol sıfır yeni aldım, God of War oynarken hem anlamsız aynı şekil titriyor hem de oyundan çıkıyorum veya oyunu duraklatıyorum garip garip titriyor, sebebini bilen var mı?
Kol sıfır yeni aldım, God of War oynarken hem anlamsız aynı şekil titriyor hem de oyundan çıkıyorum veya oyunu duraklatıyorum garip garip titriyor, sebebini bilen var mı?
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.874 Çözümler 13 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2025 #2 Yani bende de Logitech F710 var ve üzerindeki bir tuş sayesinde titreşim özelliğini kapatıp açıyorsun. Sende o açık olabilir. Kapatmayı dene. Artı 0 Eksi
Yani bende de Logitech F710 var ve üzerindeki bir tuş sayesinde titreşim özelliğini kapatıp açıyorsun. Sende o açık olabilir. Kapatmayı dene.
KS KS Dante TÜRK Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #3 CyHan_Atalay dedi: Yani bende de Logitech F710 var ve üzerindeki bir tuş sayesinde titreşim özelliğini kapatıp açıyorsun. Sende o açık olabilir. Kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... kapatmak istemiyorum alakasız oyunu durdurdugumda falan titriyor sacma sapan Artı 0 Eksi
CyHan_Atalay dedi: Yani bende de Logitech F710 var ve üzerindeki bir tuş sayesinde titreşim özelliğini kapatıp açıyorsun. Sende o açık olabilir. Kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... kapatmak istemiyorum alakasız oyunu durdurdugumda falan titriyor sacma sapan