Xbox kolu Spider-Man'de çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

MürselS

Femtopat
Daha fazla  
RAM
XPG Spetrix
Ekran kartı
ASUS Nvidia RTX 4060 Ti
Anakart
ASUS Prime B550M
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600 MPK
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucaktı Epic Games'ten Spider-Man Remastered aldım. Xbox kolu ile oynamak istedim oyuna girdiğimde Xbox kontrolörün çoğu tuşu çalışmıyor. Sadece hareket edip etrafa bakabiliyorum. Normalde Xbox kolu diğer oyunlarda sorunsuz çalışıyor ama Spider-Man de çalışmıyor bazı tuşları yardımcı olur musunuz?

Tuş atamalarına bakabilirsiniz.

Tuş atamalarına bakabilirsiniz.
Spider-Man de tuş atamaları değiştiremiyorum Sadece yön tuşları çalışıyor Mesala Kapı açmak için LB ve RB tuşlarına aynı anda basmama rağmen işe yaramıyor

Spider-Man de tuş atamaları değiştiremiyorum Sadece yön tuşları çalışıyor Mesala Kapı açmak için LB ve RB tuşlarına aynı anda basmama rağmen işe yaramıyor
Tuş atamalarını değiştirmek istediğim zaman Xbox kolunda Örneğin X tuşuna basıyorum alakasız bir şekilde Page Up tuşunu algılıyor

Kol Orijinal bu arada

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun var yön tusları calısıyor arada da ağ atıyor. kol orjınal dıger oyunlarda calısıyor yardımcı olursanız sevınırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…