Kerem.02a Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 Yukarıda da belirttiğim üzere sorum belli, Type-C türündeki telefon şarj aleti ile bilgisayara bağlayıp kullanabilir miyim?
Yukarıda da belirttiğim üzere sorum belli, Type-C türündeki telefon şarj aleti ile bilgisayara bağlayıp kullanabilir miyim?
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.104 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 Kerem.02a dedi: Yukarıda da belirttiğim üzere sorum belli, Type-C türündeki telefon şarj aleti ile bilgisayara bağlayıp kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet ben kullanmıştım.
Kerem.02a dedi: Yukarıda da belirttiğim üzere sorum belli, Type-C türündeki telefon şarj aleti ile bilgisayara bağlayıp kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet ben kullanmıştım.
muce Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #3 Kerem.02a dedi: Yukarıda da belirttiğim üzere sorum belli, Type-C türündeki telefon şarj aleti ile bilgisayara bağlayıp kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanılır.
Kerem.02a dedi: Yukarıda da belirttiğim üzere sorum belli, Type-C türündeki telefon şarj aleti ile bilgisayara bağlayıp kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanılır.
Kerem.02a Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #4 Yardımınız için teşekkürler, bir sorum daha var, Xbox kolunun içinden kullanmak için USB çıkıyor mu?
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.469 Çözümler 23 Yer Tottenham 9 Mart 2025 #5 Kerem.02a dedi: Yardımınız için teşekkürler, bir sorum daha var, Xbox kolunun içinden kullanmak için USB çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... USB derken ? Dongle'dan bahsediyorsanız hayır çıkmıyor.
Kerem.02a dedi: Yardımınız için teşekkürler, bir sorum daha var, Xbox kolunun içinden kullanmak için USB çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... USB derken ? Dongle'dan bahsediyorsanız hayır çıkmıyor.
Kerem.02a Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #6 Dongle değil hocam bildiğiniz şunun gibi bir şey https://www.hepsiburada.com/spigen-essential-usb-c-to-lightning-1-metre-hizli-sarj-data-kablosu-mfi-lisansli-c10cl-white-000ca25416-pm-HB00000JGNUW
Dongle değil hocam bildiğiniz şunun gibi bir şey https://www.hepsiburada.com/spigen-essential-usb-c-to-lightning-1-metre-hizli-sarj-data-kablosu-mfi-lisansli-c10cl-white-000ca25416-pm-HB00000JGNUW
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.469 Çözümler 23 Yer Tottenham 9 Mart 2025 #7 Kerem.02a dedi: Dongle değil hocam bildiğiniz şunun gibi bir şey https://www.hepsiburada.com/xepette...etre-kablo-p-HBCV00007RW3Z0?magaza=Wasspender Genişletmek için tıkla... Şunun gibi bir şey diyeceğinize direkt olarak kablo desenize hocam Kablo da çıkmıyor ama ne yazık ki gamepad kutusundan.
Kerem.02a dedi: Dongle değil hocam bildiğiniz şunun gibi bir şey https://www.hepsiburada.com/xepette...etre-kablo-p-HBCV00007RW3Z0?magaza=Wasspender Genişletmek için tıkla... Şunun gibi bir şey diyeceğinize direkt olarak kablo desenize hocam Kablo da çıkmıyor ama ne yazık ki gamepad kutusundan.
Kerem.02a Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #8 Hocam USB demiştim ama yani şunun Microsoft Xbox One - Series 9. Nesil Kablosuz Oyun Kolu Beyaz - idefix içinden kullanmak için kablo çıkıyor mu?
Hocam USB demiştim ama yani şunun Microsoft Xbox One - Series 9. Nesil Kablosuz Oyun Kolu Beyaz - idefix içinden kullanmak için kablo çıkıyor mu?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.726 Çözümler 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 9 Mart 2025 #9 Kerem.02a dedi: Hocam USB demiştim ama yani şunun Microsoft Xbox One - Series 9. Nesil Kablosuz Oyun Kolu Beyaz - idefix içinden kullanmak için kablo çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmıyor.
Kerem.02a dedi: Hocam USB demiştim ama yani şunun Microsoft Xbox One - Series 9. Nesil Kablosuz Oyun Kolu Beyaz - idefix içinden kullanmak için kablo çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmıyor.
Kerem.02a Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #10 Tamam hocam sağ olun.