Xbox kolu Type-C ile bağlandığında pilleri şarj ediliyor mu?

Ege Güler

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: İ7-1700KF -- GPU: MSİ RTX3060 Gaming X -- Motherboard: MSI MPG Z490 Gaming Plus -- RAM: 2X Kingston Fury 8G 36000mhz -- PSU:NZXT c750 CPU Fan: Arctic Liquid Freezer 240mm -- SSD: Samsung 970 Evo Plus 500GB -- Monitor: Asus VG24QE -- Case: MSI MPG Gungnir 110R -- Keyboard: Logitech G512 -- Headset: Logitech G Pro X 7.1 -- Mouse: Steelseries Rival 3
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ben bilgisayarda Xbox Series kolu kullanıyorum. 2700mAh GP şarjlı pil ile kullanıyorum. Aklıma bir soru takıldı. Normalde piller bittiği zaman şarj istasyonuna koyup o şekilde şarj ediyordum. Acaba piller gamepadin içerisinde iken Type-C kablo ile şarj etme gibi bir imkan var mı? Yoksa Type-C kablo takıldığında pilleri şarj etmiyor ve sadece kablolu kullanıma mı izin veriyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox kollarındaki Type-C girişi, piliniz olmadığında kablolu bir şekilde oyun oynamak içindir. Pilleri şarj etmez.

Teşekkürler.

Sadece Xbox Şarj Edilebilir Pil şarj oluyor.

Pil bölmesine bakarsanız, pil yatakları dışında bir arada 4 pinli artı eksi yuvası görürsünüz, şarjı sağlayan yuva orası. AA piller de oraya değmediği için şarj olmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…