Burak3722 Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #1 Xbox kolunda hafif drifting var. Garantiye göndermeye değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2023
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 23 Temmuz 2023 #2 Değer. 1 mm bile drift olmasına tahammül edemem şahsen.
Burak3722 Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #3 Takeshi Kovacs dedi: Değer. 1 mm bile drift olmasına tahammül edemem şahsen. Genişletmek için tıkla... Garanti süreci nasıl işliyor biliyormusun?
Takeshi Kovacs dedi: Değer. 1 mm bile drift olmasına tahammül edemem şahsen. Genişletmek için tıkla... Garanti süreci nasıl işliyor biliyormusun?
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 23 Temmuz 2023 #4 Burak3722 dedi: Garanti süreci nasıl işliyor biliyormusun? Genişletmek için tıkla... Microsoft cihazlarım bölümünden garanti işlemlerini başlatıyorsun. UPS kargo kapına gelip kolu alıyor ve yaklaşık 7-12 gün sonra yenisini getiriyor.
Burak3722 dedi: Garanti süreci nasıl işliyor biliyormusun? Genişletmek için tıkla... Microsoft cihazlarım bölümünden garanti işlemlerini başlatıyorsun. UPS kargo kapına gelip kolu alıyor ve yaklaşık 7-12 gün sonra yenisini getiriyor.
Burak3722 Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #5 Takeshi Kovacs dedi: Microsoft cihazlarım bölümünden garanti işlemlerini başlatıyorsun. UPS kargo kapına gelip kolu alıyor ve yaklaşık 7-12 gün sonra yenisini getiriyor Genişletmek için tıkla... Benim kolların ikiside garantilide microsoft mu değil mi bilmiyorum. İkiside Microsoft'un sitesinde görünüyor.
Takeshi Kovacs dedi: Microsoft cihazlarım bölümünden garanti işlemlerini başlatıyorsun. UPS kargo kapına gelip kolu alıyor ve yaklaşık 7-12 gün sonra yenisini getiriyor Genişletmek için tıkla... Benim kolların ikiside garantilide microsoft mu değil mi bilmiyorum. İkiside Microsoft'un sitesinde görünüyor.