Xbox konsol alınır mı?

814347

Picopat
Makaleler
3
Arkadaşlar cidden Xbox aldığıma pişman oldum.
Xbox One S adlı konsolu satın aldım 5500 TL verdim, 2 orijinal kol hediye, sıkıntısız bir cihaz, sağ olsun arkadaş 1.5 sene Game Pass'te hediye etti fakat durum hiç gözüktüğü gibi değil.
Öncelikle 5000 küsur TL'ye her oyunu kaldırabilecek bir donanıma sahip olmak mükemmel bir şey ve bunu eleştiremem, hatta oyunlar oldukça ucuz, konsol gayet akıcı. Genel deneyimi oldukça güzel.

peki neden alınmaz?

2 Neden var:

1-
Cihazı satılığa koydum ve günlerdir ne alan var, ne soran. Bir kişi bile yazmadı, 15 bin TL'lik kasa performansı veriyor, fiyatı uygun ama kimsenin umurunda değil cihaz.
Alırken arkada 3000 bin veririm desem alışmışım, bir kişi bile arayıp sormuyor.
Cihaz güzel ama inanlar bunun hakkında bilgi sahibi değil.

2- Korsan oyun sevdamız:
Cihazı alacak bir arkadaş bulmuştuk, arkadaşa Game Pass var dedik, adamsa:
1.5 yıl sonra ben para mı ödeyeceğim deyip almadı.
Ülkemizde bu korsan kültürü varken bu cihazı satmak çok zor. PS kitlesi zaten adın üstünde PS sahipleri neden Xbox alsın. Geriye çok küçük bir azınlık grup kalıyor.

Cihaz güzel, akıcı, oyunlar ucuz, fiyatı uygun, alınır mı? Ucuza her oyunu akıcı oynamak istiyorsan neden olmasın... Ama o senin muhtemelen ilk ve son Xbox konsolu olacak.

Hocam Xbox One S eski bir cihaz, kimse almaz zaten. Series S varken özellikle çok gereksiz.

Bir de korsan oyun oynamak isteyen biri niye konsol alır? Özellikle de kırık olmayan bir konsolu? Tabii ki para vereceksiniz, beleşe bir şey yok bu dünyada.

Bende zamanında alıp satmıştım iyikide satmışım, hem Online servise para ödemek vs olayı da sıkıntı, şahsen pek konsol kullanmıyorum kullanırsam PS3, 3DS falan ücretsiz Online servis olduğu için kullanıyorum, geçmiş olsun şimdiden.

Hocam Xbox One S eski bir cihaz, kimse almaz zaten. Series S varken özellikle çok gereksiz.

Bir de korsan oyun oynamak isteyen biri niye konsol alır? Özellikle de kırık olmayan bir konsolu? Tabii ki para vereceksiniz, beleşe bir şey yok bu dünyada.
Haklısınız fakat sorun şu: One x içinde aynısı geçerli, Series S için de aynısı geçerli, Series X için de aynısı geçerli 2. El piyasaları resmen bedava. 6500 tl Series S alacaktık iyi ki almadık satamıyoruz cihazı. Series s ikinci elleri millet 10k ya satmaya çalışıyor, fakat millet biraz daha koyup kasa alıyor. Oyun parasından kurtuluyorlar.
10k koymuş diyelim ilana, yazıyorum 7 bin olur mu zorlasan 6 bine alacaksın cihazı*
Bu durumu Kesinlikle desteklemiyorum korsan oyun emek hırsızlığıdır fakat bu oldukça yaygın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı