Schwarzz1 Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Xbox Series S almayi düşünüyorum klavye ve mouse ile oyun oynayabiliyor muyum acaba?
Arkadaşlar merhaba. Xbox Series S almayi düşünüyorum klavye ve mouse ile oyun oynayabiliyor muyum acaba?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.028 Makaleler 1 Çözümler 563 7 Mart 2024 #2 Hocam bazı oyunlarda yapılıyor lakin konsol almanın sebebi zaten joystick ile oynamak degil mi? Oynayabildigin oyunlar listesi; All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support The latest keyboard & mouse list for Xbox One, Series X, Series S www.purexbox.com
Hocam bazı oyunlarda yapılıyor lakin konsol almanın sebebi zaten joystick ile oynamak degil mi? Oynayabildigin oyunlar listesi; All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support The latest keyboard & mouse list for Xbox One, Series X, Series S www.purexbox.com
Schwarzz1 Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #3 GFYT dedi: Hocam bazı oyunlarda yapılıyor lakin konsol almanın sebebi zaten joystick ile oynamak degil mi? Oynayabildigin oyunlar listesi; All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support The latest keyboard & mouse list for Xbox One, Series X, Series S www.purexbox.com Genişletmek için tıkla... Ustam cok sagol evet gamepad ile oyniycam zaten cogu oyunu ama rdr gibi oyunlarda vs cok zorlaniyorum o yuzden sordum
GFYT dedi: Hocam bazı oyunlarda yapılıyor lakin konsol almanın sebebi zaten joystick ile oynamak degil mi? Oynayabildigin oyunlar listesi; All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support The latest keyboard & mouse list for Xbox One, Series X, Series S www.purexbox.com Genişletmek için tıkla... Ustam cok sagol evet gamepad ile oyniycam zaten cogu oyunu ama rdr gibi oyunlarda vs cok zorlaniyorum o yuzden sordum