Xbox Konsolları hala alınabilir mi?

714105

Picopat
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba!
Sizce Xbox konsollarını hala alabilir miyim yoksa geç mi kaldım?
2026 yılında yeni ürün tanıtılacağı falan konuşuluyor.
Alınabilirse X mi S mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz bekleyin geçen gün sunu da yenis eries konsolları tanıtıldı 1 TB series ya da disk sürücüsüz Series X alın bence.

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba!
Sizce Xbox konsollarını hala alabilir miyim yoksa geç mi kaldım?
2026 yılında yeni ürün tanıtılacağı falan konuşuluyor.
Alınabilirse X mi s mi almalıyım?

Bence Xbox konsolu yerine PlayStation 4 ya da 5'in en kötü ikinci elini almak daha iyi çünkü yakında Microsoft oyunları PlayStation platformuna çıkartmayı planlıyor haberleri dolanıyor. Xbox tarafında tek iyi şey Game Pass o da konsol almak için sebep değil çünkü PC Game Pass var. Ayrıca GTA 6 çıkacak PlayStation almak bence daha mantıklı.

Evet alınabilir, gamepass'den falan bahsetmeme gerek yok genel olarak oyunların satış fiyatları da ps oyunlarından daha uyguna geliyor. Alırsan Series X al daha uzun yıllar kullanabilirsin diye düşünüyorum. Yeni xbox sürümleri tanıtıldı ama sanıyorum tek farkı rengi, disk sürücüsüz olması ve diğer versiyonunda farkı 2tb disk alanının olması. Bence standart bir series x her türlü ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Yeni showcase'de güzel geçti.

Ayrıca gta 6'da çıkacak series s yerine X tercih etmen daha iyi olur. Seris S'e gta 6 gelecek olsa bile X ile aynı deneyimi sunacağını sanmıyorum. Sonuç olarak kas gücü olarak ps5'den bile iyi bir konsoldan bahsediyoruz.

1080p yani oyunları HD oynayacağım. Series S almam uygun olmaz mı? Ucuz çünkü. Ayrıca bana 60 FPS yeterli olur.

1080p yani oyunları HD oynayacağım. Series S almam uygun olmaz mı? Ucuz çünkü. Ayrıca bana 60 FPS yeterli olur.
Tabi, yeterli olacaktır. Güncel bir konsol her yeni çıkan oyun bu konsolada geliyor tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…