tugra726 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 211 24 Mayıs 2024 #1 İlerleyen dönemde Microsoft Series S desteğini kaldırırsa Jailbreak işlemi bunun gibi Xbox konsollarına yapılır mı?
İlerleyen dönemde Microsoft Series S desteğini kaldırırsa Jailbreak işlemi bunun gibi Xbox konsollarına yapılır mı?
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 24 Mayıs 2024 #2 tugra726 dedi: İlerleyen dönemde Microsoft Series S desteğini kaldırırsa Jailbreak işlemi bunun gibi Xbox konsollarına yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Kırılırsa olabilir. Ancak bu işlemi ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.
tugra726 dedi: İlerleyen dönemde Microsoft Series S desteğini kaldırırsa Jailbreak işlemi bunun gibi Xbox konsollarına yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Kırılırsa olabilir. Ancak bu işlemi ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.
tugra726 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 211 24 Mayıs 2024 #3 770862 dedi: Kırılırsa olabilir. Ancak bu işlemi ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nedenki eğer Microsoft desteğini keserse artık Game Pass kullanılmayacak bildiğim kadarıyla.
770862 dedi: Kırılırsa olabilir. Ancak bu işlemi ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nedenki eğer Microsoft desteğini keserse artık Game Pass kullanılmayacak bildiğim kadarıyla.
Panda Baran Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #4 Mümkün değil çünkü Microsoft çıkalı 11 sene olan One serisinden bile desteğini kesmedi series en az 10 sene daha ömüre sahip ve Jailbreak topluluğu One serisine de Jailbreak yapmıyordu seriese de yapacaklarini sanmam.
Mümkün değil çünkü Microsoft çıkalı 11 sene olan One serisinden bile desteğini kesmedi series en az 10 sene daha ömüre sahip ve Jailbreak topluluğu One serisine de Jailbreak yapmıyordu seriese de yapacaklarini sanmam.