Xbox konsolu nasıl iade edilir?

8keyd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF F15 FX507ZV
Merhaba yaklaşık 8 kez Xbox oyun kolunu servise verdim hepsinde de yenilenmiş kol gönderdiler hepsinde de bir sorun vardı küçük büyük. Ben bu kolu nasıl iade edeceğim? Kurtulmak istiyorum bu koldan. THH'ye başvursam bu kolun sürekli yenilenmiş geri gönderilmesinden dolayı haksız çıkar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke easysmx falan alsaydınız. Nereden aldınız? Orayla iletişime geçip iade etmeyi deneyin.

Keşke easysmx falan alsaydınız. Nereden aldınız? Orayla iletişime geçip iade etmeyi deneyin.

Vatan'dan aldım. Onların pek ilgileneceğini sanmam. Microsoft'a kendin ver diyorlar.

THH'ye başvurabilirsin.

Bana sürekli yenilenmiş verdiler. Bundan dolayı benim haksız çıkma durumum olur mu? Birde haklıda olsam haksızda olsam herhangi bir ücret ödemem gerekir mi?

Bana sürekli yenilenmiş verdiler. Bundan dolayı benim haksız çıkma durumum olur mu? Birde haklıda olsam haksızda olsam herhangi bir ücret ödemem gerekir mi?
Ücret ödemene gerek yok. Haklı haksız çıkarsın orasını bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…