Xbox kontrolcü için USB Bluetooth dongle önerisi

ketcupinyo

Picopat
Daha fazla  
Xbox 9. nesil gamepad alacağım. Anakartımda Bluetooth özelliği mevcut değil. Genelde FIFA oynarım. Gecikmesi çok fazla olmayan rahatsız etmeyecek bir USB Bluetooth lazım. Fiyat fark etmez.

Hocam benim elimde Xbox var zaten bilgisayar aldım bende de 9.nesil Controller var Bluetooth özelliği anakartımda yok kablosuz bir şekilde oynamak için ne yapmalıyım.

Xbox 9. nesil gamepad alacağım. Anakartımda Bluetooth özelliği mevcut değil. Genelde FIFA oynarım. Gecikmesi çok fazla olmayan rahatsız etmeyecek bir USB Bluetooth lazım. Fiyat fark etmez.

BT5.0 ve üstü işinizi görür sadece almadan işletim sistemine ait driverı var mı kontrol edin Windows 10 da almıştım bir tane Windows 11'e geçince driverı yok.

Hocam benim elimde Xbox var zaten bilgisayar aldım bende de 9.nesil Controller var Bluetooth özelliği anakartımda yok kablosuz bir şekilde oynamak için ne yapmalıyım.

Hocam ilk başta siz 9. nesil alacağım dediğiniz için zaten kol önerdik 9. nesil alma dedik eğer siz ilk başta bende kol var deseniz adaptör öneririz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…