Xbox Kontrolcü İnterneti kesiyor

Önder Doruk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorunum kolu Bluetooth ile bağladığımda interneti kesiyor bilgisayar. Kolu USB dongle ile bağlarken de internet hızım ciddi bir şekilde düşüyor. Nasıl çözebilirim? İhtiyacınız olan bir bilgi lazımsa atabilirim.

Kolumun markası BIGBIG WON Aether, aynı şekilde eski çakma Xbox kontrolcümde de aynı sorunu yaşıyordum.

Wifi ağınız 2.4ghzde çalışıyorsa ondan dolayıdır.

Evet o şekilde çalışıyor peki nasıl değiştirebilirim?
Önce modeminizin modelini internette arayıp 5ghz destekleyip desteklemediğine bakın, eğer destekliyor ise modem arayüzünden değiştirebilirsiniz.

Önce modeminizin modelini internette arayıp 5ghz destekleyip desteklemediğine bakın, eğer destekliyor ise modem arayüzünden değiştirebilirsiniz.
destekliyormuş hocam ama arayüz şifremi bilmiyorum. admin ve superonline denedim olmadı

destekliyormuş hocam ama arayüz şifremi bilmiyorum. admin ve superonline denedim olmadı
Valla internetten bulmak lazım eğer degistirmediyseniz, ben Türktelekom kullandığım için superonlineı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…