Zeus0 Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar bugün Xbox kol aldım. Oyuna girdiğimde sağ analog mouse algılıyor ve istemediğim şeyler oluyor. Masaüstünde mouse gibi oluyor. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Arkadaşlar bugün Xbox kol aldım. Oyuna girdiğimde sağ analog mouse algılıyor ve istemediğim şeyler oluyor. Masaüstünde mouse gibi oluyor. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
S Sinan5356 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 760 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #2 Xbox donatılarını indirip driverlarını güncellemek işe yarayabilir.
Zeus0 Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #3 Sinan5356 dedi: Xbox donatılarını indirip driverlarını güncellemek işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Hallettim teşekkürler
Sinan5356 dedi: Xbox donatılarını indirip driverlarını güncellemek işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Hallettim teşekkürler
ERTKS Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #4 Kral nasıl çözdün sorunu?
Zeus0 Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #5 ERTKS dedi: Kral nasıl çözdün sorunu? Genişletmek için tıkla... Kanka Steam'den ayarlardan hallettim aslında kolun öyleyse bozuk olduğunu düşünme istiyorsan atarım sana ayarları
ERTKS dedi: Kral nasıl çözdün sorunu? Genişletmek için tıkla... Kanka Steam'den ayarlardan hallettim aslında kolun öyleyse bozuk olduğunu düşünme istiyorsan atarım sana ayarları