Xbox kontrolcüleri neden böyle hiç merak ettiniz mi?

@Ritim Ustası
PC'de mi konsolda mi kullanıyorsun? PC'de ise bağlantıyı nasıl yaptın?

PC'de Bluetooth ile çözüm önerme her şeyi denedim bu ilk sorunlu Xbox gamepadim değil ya bu İtopya'nın sattığı ürünlerin alayı sorunlu ya da Xbox gamepadleri sorunlu.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'de Bluetooth ile çözüm önerme her şeyi denedim bu ilk sorunlu Xbox gamepadim değil ya bu İtopya'nın sattığı ürünlerin alayı sorunlu ya da Xbox gamepadleri sorunlu.
Hocam sizde sıkıntı olabilir mi? 2 Haftadır PC'de Bluetooth ile kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Küçükken sadece PS kontrolcüsü kullanmış bir velet olarak ilk defa Xbox 360 kontrolcüsü görünce "adamlar çakmasını yapmış ya" demiştim ne kadar malmışım.

Elime zamanında Xbox Classic ve 360 geçmişti, iki konsolla toplam 2 hafta yani 1 hafta Classic ile 1 hafta 360 ile oynadım ama ikisinde de kontrolcüye bir türlü alışamadım. Bunun sonucu şunu fark ettim PlayStation dışında konsol, DualShock dışında kontrolcü kullanamıyorum.

Bende 360 var. Şu Xbox kollarının en kötü yanı pilli kol mu olur lan. 1 haftada pil bitiyor. Bide 360 da pil yuvası oynuyor sürekli çıkıyor.

Son nesil Xbox gamepadinde 2013'te çıkmış DualShock 4'te olan çoğu özellik hala yok neyini savunuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…