Casper_S Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 Merhaba. Kontroler için kit şeklinde piller var elimde, kendi aparatı ile telefon şarj aleti ile dolduruyorum. Ama şöyle bir sıkıntı var, her defasinda kontroller kapağını ac/kapa kiti çıkar şarj et istemiyorum. Ben bu Kit'i hiç çıkarmadan kontroleri direk şarj aletine bağlasam bir sıkıntı cikar mi/şarjı olur mu? Bu şekilde kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2024
Merhaba. Kontroler için kit şeklinde piller var elimde, kendi aparatı ile telefon şarj aleti ile dolduruyorum. Ama şöyle bir sıkıntı var, her defasinda kontroller kapağını ac/kapa kiti çıkar şarj et istemiyorum. Ben bu Kit'i hiç çıkarmadan kontroleri direk şarj aletine bağlasam bir sıkıntı cikar mi/şarjı olur mu? Bu şekilde kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #2 Casper_S dedi: Merhaba. Kontroler için kit şeklinde piller var elimde, kendi aparatı ile telefon şarj aleti ile dolduruyorum. Ama şöyle bir sıkıntı var, her defasinda kontroller kapağını ac/kapa kiti çıkar şarj et istemiyorum. Ben bu Kit'i hiç çıkarmadan kontroleri direk şarj aletine bağlasam bir sıkıntı cikar mi/şarjı olur mu? Bu şekilde kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Onun için xboxun özel kiti var. MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Casper_S dedi: Merhaba. Kontroler için kit şeklinde piller var elimde, kendi aparatı ile telefon şarj aleti ile dolduruyorum. Ama şöyle bir sıkıntı var, her defasinda kontroller kapağını ac/kapa kiti çıkar şarj et istemiyorum. Ben bu Kit'i hiç çıkarmadan kontroleri direk şarj aletine bağlasam bir sıkıntı cikar mi/şarjı olur mu? Bu şekilde kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Onun için xboxun özel kiti var. MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Casper_S Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #3 Yerayay dedi: Onun için xboxun özel kiti var. MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Hocam bende ki kit aynisi sadece Xbox degil markasi, iki adet var zaten.
Yerayay dedi: Onun için xboxun özel kiti var. MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Hocam bende ki kit aynisi sadece Xbox degil markasi, iki adet var zaten.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #4 Casper_S dedi: Hocam bende ki kit aynisi sadece Xbox degil markasi, iki adet var zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyin kol uzerinden şarj etmeyi.
Casper_S dedi: Hocam bende ki kit aynisi sadece Xbox degil markasi, iki adet var zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyin kol uzerinden şarj etmeyi.