Xbox kontrolcüsü trigger gıcırdaması

Berke Metin

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, yeni gelen kumandamın trigger tuşunda bir ağırlık vardı basarken ve ben de gene sanki kaç kez aynı şeyi yapıp kötü sonuç almamışım gibi izopropil alkol ile triggerı temizledim ve sonucunda artık gıcırdayarak ağır basan bir triggera sahip oldum. Bu ağırlık hissi geçiyor gibi fakat ses hala aynı. Seslere çok hassas olduğum için de rahatsız ediyor. Bu gıcırdamayı içini açmadan nasıl çözebilirim bilen var mı?

Merhaba arkadaşlar, yeni gelen kumandamın trigger tuşunda bir ağırlık vardı basarken ve ben de gene sanki kaç kez aynı şeyi yapıp kötü sonuç almamışım gibi izopropil alkol ile triggerı temizledim ve sonucunda artık gıcırdayarak ağır basan bir triggera sahip oldum. Bu ağırlık hissi geçiyor gibi fakat ses hala aynı. Seslere çok hassas olduğum için de rahatsız ediyor. Bu gıcırdamayı içini açmadan nasıl çözebilirim bilen var mı?

IPA trigger içindeki olan yağı aldı, uzun vadede zarar görecek.

Geri tepmeli bu tarz yaylı tetiklerde yağ kullanılır, IPA iç yüzeyde boya olmadığı için plastik kısmı matlaştırmış olma ihtimali çok yüksek.

IPA aşındırıcıdır, kontrolcüyü açabilir isen WD-40 ya da sıvı gres yağı kullan.

IPA trigger içindeki olan yağı aldı, uzun vadede zarar görecek.

Geri tepmeli bu tarz yaylı tetiklerde yağ kullanılır, IPA iç yüzeyde boya olmadığı için plastik kısmı matlaştırmış olma ihtimali çok yüksek.

IPA aşındırıcıdır, kontrolcüyü açabilir isen WD-40 ya da sıvı gres yağı kullan.
Hocam yeni garantisi başladı, bozulsun istemiyorum o yüzden açamam. Üstten wd 40 ile müdahale etsem olur mu?

Yapacak bir şey yok o zaman sorun bu seviyede hafif şimdilik, daha da büyürse garantiye yollarım gibi. Böyle bir durumdayken de yapılabilecek bir şey yoktur değil mi hocam @710860 ?
Video

Elindeki artık fazla sorunlu, gönder ve temiz bir kontrolcü gelsin 😌

O kadar büyük sorun demek... Düşük ihtimal olsa da biraz bekleyeyim bari bir ihtimal ufak azalma olur veya kulağım alışırsa falan .d Risk korkutuyor gene de.
Teşekkürler hocam desteğiniz için bir daha ölsem böyle yaylı kısımlara sürmem alkol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı