Xbox kontrolcüsünün analogu kısa sürede bozuluyor

myrbdcv

Kilopat
Xbox kontrolcümün analogu bozulduğu için yenisini almıştım. Ancak yenisinde de FIFA 22 oynarken biraz kullandıktan sonra analog hafif gevşedigi için kontrolde sorun oluyor ve oyuncu dönüşlerinde tökezliyor. 4 kez garantiye yolladım 4 seferinde de aynı sorunla karşılaştım. Bu sorunu yalnızca FIFA 22 oynarken hissediyorum nedeni nedir? Bu sorundan dolayı soğudum ve konsolumu satmaya karar verdim. Haftalardır oynamıyorum. FIFA'yı ve kontrolcüyü hevesle aldım ancak aşırı pişmanım. Xbox One S üzerinden oynuyorum.

Kronik sorun hocam. Maalesef bazı arkadaşlar bu kollara toz kondurmuyor fakat bunlar sorunlu. Elimde 3 adet tamirli orijinal Xbox kolu var. Kardeşime One S almıştık, onun da kolu arıza yapmıştı. En sonunda Horipad Pro Xbox One kolu aldım ve bunlardan kurtuldum. Rehbere bakabilirsiniz. Amazon üzerinden lisanslı bir kol alın ve kurtulun derim. Kablolu bile olsa sıkıntı olmuyor. Daha önce Xbox 360 aldım. İkinci el aldım ve kullanıp yine sattım. Kollarda hiçbir sıkıntı olmadı. One alınca resmen şoka uğradım.

Kronik sorun hocam. Maalesef bazı arkadaşlar bu kollara toz kondurmuyor fakat bunlar sorunlu. Elimde 3 adet tamirli orijinal Xbox kolu var. Kardeşime One S almıştık, onun da kolu arıza yapmıştı. En sonunda horipad Pro Xbox One kolu aldım ve bunlardan kurtuldum. Rehbere bakabilirsiniz. Amazon üzerinden lisanslı bir kol alın ve kurtulun derim. Kablolu bile olsa sıkıntı olmuyor. Daha önce Xbox 360 aldım. İkinci el aldım ve kullanıp yine sattım. Kollarda hiçbir sıkıntı olmadı. One alınca resmen şoka uğradım.

Hocam kolu alalı 2-3 ay olduğu için başka bir kol almam mümkün değil ancak işin garip yanı FIFA 22 oynarken analogdaki sorunu hissediyorum. FIFA 21'de yön sorunu veya bir tökezleme olmuyor nedense. Forza Horizon oynarken de analogdaki gevşekliği hissediyorum ancak yön sorunu olmuyor. Konsolu satıp satmamak arasında aşırı kararsız kaldım. Neden FIFA 22'de bu kadar hissettiriyor acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
FIFA 22 için sıkıntı var. Burası doğru. Kablo ile bağlanıp deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı