Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.809 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #11 dlasb dedi: Görende sanır uçak kullanacaksınız hocam. Tüm konsolların kullanımı aynı. Genişletmek için tıkla... dostum izledim zor yani diyim dedim Famronty dedi: Kontrolcüden dolayı mı böyle düşünüyorsunuz yoksa ilk defa konsol kullanacağınız için mi? Genişletmek için tıkla... hem ilk defa konsol kullanacağım hem de kontrolcüden dolayı düşünüyorum MzSe dedi: Hocam arayüzü gene kötü Xbox'ın. Genişletmek için tıkla... dostum xbox kötü mü ?
dlasb dedi: Görende sanır uçak kullanacaksınız hocam. Tüm konsolların kullanımı aynı. Genişletmek için tıkla... dostum izledim zor yani diyim dedim Famronty dedi: Kontrolcüden dolayı mı böyle düşünüyorsunuz yoksa ilk defa konsol kullanacağınız için mi? Genişletmek için tıkla... hem ilk defa konsol kullanacağım hem de kontrolcüden dolayı düşünüyorum MzSe dedi: Hocam arayüzü gene kötü Xbox'ın. Genişletmek için tıkla... dostum xbox kötü mü ?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.642 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 19 Ağustos 2023 #12 Shyquick dedi: dostum izledim zor yani diyim dedim hem ilk defa konsol kullanacağım hem de kontrolcüden dolayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam. Kontrolcü için ilk zamanlar tek oyunculu oyunlar ile alıştırma yapın. Konsol ise kullanımı zor değil aksine bilgisayara nazaran daha bazit ve sorunsuzdur.
Shyquick dedi: dostum izledim zor yani diyim dedim hem ilk defa konsol kullanacağım hem de kontrolcüden dolayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam. Kontrolcü için ilk zamanlar tek oyunculu oyunlar ile alıştırma yapın. Konsol ise kullanımı zor değil aksine bilgisayara nazaran daha bazit ve sorunsuzdur.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 19 Ağustos 2023 #13 Bazı oyunlarda klavye mouse desteği var. All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support The latest keyboard & mouse list for Xbox One, Series X, Series S www.purexbox.com
Bazı oyunlarda klavye mouse desteği var. All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support The latest keyboard & mouse list for Xbox One, Series X, Series S www.purexbox.com
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 19 Ağustos 2023 #14 Shyquick dedi: Dostum izledim zor yani diyeyim dedim. Hem ilk defa konsol kullanacağım hem de kontrolcüden dolayı düşünüyorum Dostum Xbox kötü mü? Genişletmek için tıkla... Değil Controllerin ergonomik olması güzel bir şey ama pille çalışıyor ve arayüzü kötü ama Xbox Series S fiyatını hak eden en iyi konsol.
Shyquick dedi: Dostum izledim zor yani diyeyim dedim. Hem ilk defa konsol kullanacağım hem de kontrolcüden dolayı düşünüyorum Dostum Xbox kötü mü? Genişletmek için tıkla... Değil Controllerin ergonomik olması güzel bir şey ama pille çalışıyor ve arayüzü kötü ama Xbox Series S fiyatını hak eden en iyi konsol.