H Hopefollow Picopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 86 23 Mart 2021 #1 Merhaba. Dün Xbox kolumu Bluetooth ile bağlayamıyordum. Anakart sürücülerinden Bluetooth sürücüsünü indirip tekrar kurdum ve eşleşme yapabildim fakat eşleşme yapmama rağmen kol çalışmıyor. Oyunda kullanamıyorum. Ne yapmam lazım?
Merhaba. Dün Xbox kolumu Bluetooth ile bağlayamıyordum. Anakart sürücülerinden Bluetooth sürücüsünü indirip tekrar kurdum ve eşleşme yapabildim fakat eşleşme yapmama rağmen kol çalışmıyor. Oyunda kullanamıyorum. Ne yapmam lazım?
Not Phantom Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 400 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #2 Hangi Xbox Controller öğrenebilir miyim? Artı 0 Eksi
KS KS H Hopefollow Picopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 86 29 Mart 2021 #3 Not Phantom dedi: Hangi Xbox Controller öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabi. Bu ürünü kullanıyorum: Microsoft Xbox One S Kablosuz Oyun Kumandası - Beyaz ( 8.Nesil ) Artı 0 Eksi
Not Phantom dedi: Hangi Xbox Controller öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabi. Bu ürünü kullanıyorum: Microsoft Xbox One S Kablosuz Oyun Kumandası - Beyaz ( 8.Nesil )