Eskiden kumandanın hiç bir şeyi yoktu ama ne olduysa son zamanlarda olmaya başladı. Eskiden kumanda ile oynarken mouse ile bir şey yapmam gerektiğine mouse'yi hareket ettirirdim ve tekrar kumandayla oynardım ama günler önce tekrar kumandayla oynarken mouse'yi hareket ettirdiğim zaman kumandaya hemen geçemiyordum, kumandanın kablosunu çıkartıp tekrar takmak zorunda kalıyordum ve bu bir kaç gün böyle devam etti, keşke de böyle etseydi. Şimdi kumandanın kablosunu taktığım zaman ilk başta normal olarak bir titreme geliyor ama ışığı gelmesi gerekirken gelmiyor. Xbox logosuna tıklıyorum bir kaç saniye ışık yanıp sönmeye başlıyor. Bazen de kumandayı taktığım zaman titreme ve ışık geliyor ama kumanda çalışmıyor ve bir kaç saniye sonra ışık sönüyor. Bu sorunun çözümü var ama herkes kablosuz için yapmış fakat ben kablolu bir şekilde kullandığımdan bu konuyu açmak zorunda kaldım. Aranızda benim gibi bu sorunu yaşıyor olan ya da yaşamış olan birisi var ise yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Edit: Başka bir şarj kablosu ile denedim oluyor fakat içim yine rahat değil. Bu arada çalışmayan kabloyu 3.0 portuna, çalışan kabloyu 2.0 portuna takmışım. Bununla alakası yok. Çalışmayan kabloyu da yine yanda ki 2.0 portuna taktım ama durum yine aynı. O diğer kabloda niye çalışmadı onu merak ediyorum. Benim bu taktığım çalışan kablo orijinal kabloymuş, çalışmayan ise rastgele bir telefoncudan aldığım 80 liralık bir kablo. Sanırım onun niye çalışmadığını şimdi anladım.