Dnz_omer Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 256 7 Temmuz 2023 #1 Dün PC için Xbox Live Gold aldım ama bu PC için geçerli değilmiş. Şimdi Ultimate'e yükseltebilir miyim? Yükseltirsem 1 yılım boşa mı gider?
Dün PC için Xbox Live Gold aldım ama bu PC için geçerli değilmiş. Şimdi Ultimate'e yükseltebilir miyim? Yükseltirsem 1 yılım boşa mı gider?
Çözüm Famronty 7 Temmuz 2023 Ultimate üyeliğe yükseltirsen PC'de dahil oluyor. Live Gold dönüştürme amacı ile kullanılıyor.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 7 Temmuz 2023 #2 Ultimate üyeliğe yükseltirsen PC'de dahil oluyor. Live Gold dönüştürme amacı ile kullanılıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
DarkHacker Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 489 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GeForce RTX 5090 384 GB Ram Asus Rog Strix 8TB Ssd ı9 14900 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 7 Temmuz 2023 #3 Hayır bir şey olmaz yükseltin aksine bir ay ekstra Ultimate almış oluyorsunuz. Artı 0 Eksi
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 7 Temmuz 2023 #4 Dnz_omer dedi: Dün PC için Xbox Live Gold aldım ama bu PC için geçerli değilmiş. Şimdi Ultimate'e yükseltebilir miyim? Yükseltirsem 1 yılım boşa mı gider? Genişletmek için tıkla... Hayir gitmez. Ultimate aldiginda tüm Live Gold'larin Ultimate dönüsür. Ultimate dönüstükten sonra Pc de kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Dnz_omer dedi: Dün PC için Xbox Live Gold aldım ama bu PC için geçerli değilmiş. Şimdi Ultimate'e yükseltebilir miyim? Yükseltirsem 1 yılım boşa mı gider? Genişletmek için tıkla... Hayir gitmez. Ultimate aldiginda tüm Live Gold'larin Ultimate dönüsür. Ultimate dönüstükten sonra Pc de kullanabilirsin.
KS KS Dnz_omer Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 256 7 Temmuz 2023 #5 Famronty dedi: Ultimate üyeliğe yükseltirsen PC'de dahil oluyor. Live Gold dönüştürme amacı ile kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Frstghost dedi: Hayir gitmez. Ultimate aldiginda tüm Live Gold'larin Ultimate dönüsür. Ultimate dönüstükten sonra PC de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... DarkHacker dedi: Hayır bir şey olmaz yükseltin aksine bir ay ekstra Ultimate almış oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Siz adamsınız çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Famronty dedi: Ultimate üyeliğe yükseltirsen PC'de dahil oluyor. Live Gold dönüştürme amacı ile kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Frstghost dedi: Hayir gitmez. Ultimate aldiginda tüm Live Gold'larin Ultimate dönüsür. Ultimate dönüstükten sonra PC de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... DarkHacker dedi: Hayır bir şey olmaz yükseltin aksine bir ay ekstra Ultimate almış oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Siz adamsınız çok teşekkürler.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 7 Temmuz 2023 #6 Dnz_omer dedi: Siz adamsınız çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bisey degil ama keske dün sorsaydin buraya. Dün 45ti, bugün 120 oldu. 3 kat fazla ödemis oldun. Saglik olsun. Artı 0 Eksi
Dnz_omer dedi: Siz adamsınız çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bisey degil ama keske dün sorsaydin buraya. Dün 45ti, bugün 120 oldu. 3 kat fazla ödemis oldun. Saglik olsun.
KS KS Dnz_omer Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 256 7 Temmuz 2023 #7 Frstghost dedi: Bir şey degil ama keske dün sorsaydin buraya. Dün 45Ti, bugün 120 oldu. 3 kat fazla ödemis oldun. Saglik olsun. Genişletmek için tıkla... Dün yapacaktım zaten fakat ailevi durumlar. Artı 0 Eksi
Frstghost dedi: Bir şey degil ama keske dün sorsaydin buraya. Dün 45Ti, bugün 120 oldu. 3 kat fazla ödemis oldun. Saglik olsun. Genişletmek için tıkla... Dün yapacaktım zaten fakat ailevi durumlar.