Xbox Live Gold yükseltme devam ediyor mu?

610052

Hectopat
Arkadaşlar selam, senelik Live Gold alıp üstüne 1 ay Ultimate alsak bütün ayları Ultimate yapıyor mu? YouTube'da gezerken böyle bir işlemin yapıldığı videoya denk geldim de acaba hala geçerli midir? Aklıma takılan tek soru; ben 12 ay Live Gold aldıktan sonra bütün ayları dönüştürmek için sadece 1 defa Ultimate üyelik almam yeterli midir? Yoksa her ay üstüne Ultimate parası mı vereceğim?
Video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer yöntem hâlen çalışıyor ise 1 yıllık Live Gold alıp hakkınızı heba etmeyin. 3 yıla dek Live Gold alınıyordu, 3 yıllık alıp üstüne 1 aylık Ultimate alarak 3 yıl Ultimate sahibi olun. Ben geçen ay bu yöntemle 3 yıllık Live Gold aldım (3 kez 1 yıllık aldım, maksimum 3 yıl alınıyor) ve sonra 1 aylık Ultimate ile 3 yıllık Ultimate sahibi oldum.

Ama şu an hâlen çalışıyor mu onu bilmiyorum işte. Geçen ay çalışıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üyelik bittikten sonra bir daha yapılmıyor mu?

Üyelik bittikten sonra bir daha yapılmıyor mu?
Bir daha yapılıyor olduğunu varsaysak bile, Microsoft o zamana dek bu açığı kapatabilir. Daha önce başka bir 3 yıllık Ultimate alım yöntemini kapatmıştı, bu yüzden daha sonra tekrar yaparım diye düşünmek risk almak demek.

Belki aynı hesapta bir daha yapılamıyor da olabilir o da ayrı konu, benim şahsen bir deneyimim olmadı. Ama yapılabiliyor olsa bile o zamana dek Microsoft bu açığı kapatabilir.

Anladım, yapayım 3 yıllık fakat elimde patlar diye korkuyorum. Sonradan her ay ultimate almak zorunda kalırsam sıkıntı.

Anladım, yapayım 3 yıllık fakat elimde patlar diye korkuyorum. Sonradan her ay ultimate almak zorunda kalırsam sıkıntı.
Dikkatli olun. Ben şuradaki yöntemle almıştım ama Microsoft bu yöntemle satın almayı da kapatmış, öyle yazıyor sitede.

Çalıştığından emin olduğunuz bir yöntem bulmadan paranızı boşa harcamayın dikkat edin. Bu arada benim hesabım hâlen 2026'ya dek Ultimate üyelik görünüyor ama yeni kişilerin bunu yapması kapatılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…