A AmIsAre Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #1 Ben yeni bir Xbox Series S aldım ve Game Pass almak istiyorum fakat Online oyular için Xbox Live da gerekliymiş ben 3 aylık Xbox Live alsam ve 1 aylık Game Pass üyeliği alsam 4 ay boyunca Game Pass'den Online bir şekilde yararlanabiliyor muyum?
Ben yeni bir Xbox Series S aldım ve Game Pass almak istiyorum fakat Online oyular için Xbox Live da gerekliymiş ben 3 aylık Xbox Live alsam ve 1 aylık Game Pass üyeliği alsam 4 ay boyunca Game Pass'den Online bir şekilde yararlanabiliyor muyum?
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 20 Mart 2023 #2 Hayır. Direkt Game Pass Ultimate almalısınız. İçinde hem game pass hem EA oyunları hem de xbox live gold geliyor.
Hayır. Direkt Game Pass Ultimate almalısınız. İçinde hem game pass hem EA oyunları hem de xbox live gold geliyor.
A AmIsAre Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #3 Berkay Kiraz dedi: Hayır. Direkt Game Pass Ultimate almalısınız. İçinde hem game pass hem EA oyunları hem de xbox live gold geliyor. Genişletmek için tıkla... peki mesela sadece xbox için game pass alsam bu live olmadığı için online fifa vs oynayamıyor muyum?
Berkay Kiraz dedi: Hayır. Direkt Game Pass Ultimate almalısınız. İçinde hem game pass hem EA oyunları hem de xbox live gold geliyor. Genişletmek için tıkla... peki mesela sadece xbox için game pass alsam bu live olmadığı için online fifa vs oynayamıyor muyum?
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 20 Mart 2023 #4 AmIsAre dedi: peki mesela sadece xbox için game pass alsam bu live olmadığı için online fifa vs oynayamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hayır oynayamazsınız. Ultimate almanız lazım.
AmIsAre dedi: peki mesela sadece xbox için game pass alsam bu live olmadığı için online fifa vs oynayamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hayır oynayamazsınız. Ultimate almanız lazım.