Alone Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 25 17 Ağustos 2020 #1 Forza Horizon 3 oyununu açtğımda bu yazı çıkıyor ve oyunu oynamama izin vermiyor. Yardımıcı olursanız sevinirim.
Forza Horizon 3 oyununu açtğımda bu yazı çıkıyor ve oyunu oynamama izin vermiyor. Yardımıcı olursanız sevinirim.
Çözüm Yener K. 17 Ağustos 2020 Hocam bu videoda bulunan konutları girin. Aynı sebeple bağlantı sorunu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam bu videoda bulunan konutları girin. Aynı sebeple bağlantı sorunu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #2 Hocam ağ ayarlarından DNS ayarlarını sıfırlayıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Alone Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 25 17 Ağustos 2020 #3 Yener K. dedi: Hocam ağ ayarlarından DNS ayarlarını sıfırlayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama hala aynı hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Hocam ağ ayarlarından DNS ayarlarını sıfırlayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama hala aynı hatayı alıyorum.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 17 Ağustos 2020 #4 Alone dedi: Yaptım ama hala aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... İnernet ayarlarına gir internete bağlan. Bu da olmuyorsa karakterinin olduğu yere gel ve live katılı işaretle. Artı 0 Eksi
Alone dedi: Yaptım ama hala aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... İnernet ayarlarına gir internete bağlan. Bu da olmuyorsa karakterinin olduğu yere gel ve live katılı işaretle.
KS KS Alone Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 25 17 Ağustos 2020 #5 YamukAdam dedi: İnernet ayarlarına gir internete bağlan. Bu da olmuyorsa karakterinin olduğu yere gel ve live katılı işaretle. Genişletmek için tıkla... Ben sorunu windows da alıyorum yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: İnernet ayarlarına gir internete bağlan. Bu da olmuyorsa karakterinin olduğu yere gel ve live katılı işaretle. Genişletmek için tıkla... Ben sorunu windows da alıyorum yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #6 Hocam bu videoda bulunan konutları girin. Aynı sebeple bağlantı sorunu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam bu videoda bulunan konutları girin. Aynı sebeple bağlantı sorunu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Alone Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 25 17 Ağustos 2020 #7 Yener K. dedi: Hocam bu videoda bulunan konutları girin. Aynı sebeple bağlantı sorunu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sonunda oldu. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Hocam bu videoda bulunan konutları girin. Aynı sebeple bağlantı sorunu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sonunda oldu.