Xbox mı laptop mı?

İkinci el Series S alıp, kalan parayla da laptop alabilirsin. Series S'ler 8 Bin TL'ye bulunabiliyor.

Series S şu an bazı oyunlarda zorluk çektiğini duydum hem ben uzun vadeli bir cihaz istiyorum. Mantıklı geliyor. Laptoplarin aksine bircok modeli olmadigi icin satmasi daha kolay.

Konsol alirsaniz ikinci el alip degiseceginiz vakit zarar etmeden satmak çok daha mantıklı geliyor. Laptoplarin aksine bircok modeli olmadigi icin satmasi daha kolay.

Şahsen laptop tercih ederdim, hem okula hem de gündelik kullanima uygun. 7 sene boyunca yeni cikan oyunlari oynayamiyacaginiz kesin orasi ayri.

Yani bana uzun seneler iyi FPS versin yeter.

Series S şu an bazı oyunlarda zorluk çektiğini duydum hem ben uzun vadeli bir cihaz istiyorum. Mantıklı geliyor. Laptoplarin aksine bircok modeli olmadigi icin satmasi daha kolay.

Yani bana uzun seneler iyi FPS versin yeter.
66k ya hem ps5 hemde guzel bir laptop beraber alabiliyorsunuz hocam. Deger bence.

Xbox okul için işini görmez oyun için iyidir. Ama laptop okul ihtiyaçlarını da, oyun isteğini de giderir. Ama ben Xbox'u oyun için kullanıyorum ve memnunum. (Series S)

Karar senin :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00