Xbox mı yoksa PlayStation mu?

Hellw1n

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar PlayStation mu Xbox mı alsam karar veremedim .GTA 6 için yeterli olacak fiyatı da mümkünse biraz ucuz olacak bir konsol önerir misiniz ?hangisi daha avantajlı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bu tamamen sana kalmış, Xbox içerisinde Game Pass harikası var ama PlayStation ise özel oyunlara sahip. Sana kalmış kısacası.

Ben olsam Xbox alırdım. Sadece GTA VI için değil, aynı zamanda Game Pass aboneliği ile daha çok oyunlara erişebilirsin. Ha, illa Exclusive oyunlara yönelmek istiyorum dersen o zaman PS5.

Herkese merhaba, arkadaşlar PlayStation mu Xbox mı alsam karar veremedim .GTA 6 için yeterli olacak fiyatı da mümkünse biraz ucuz olacak bir konsol önerir misiniz ?hangisi daha avantajlı olur?
Ucuz olmasını isterseniz Series S var GTA 6 çıkacak, Series X ve PS5 daha iyi görüntü kalitesi sunar ona göre de fiyatı da daha yüksektir.

Series S alınabilir GTA 6 isterseniz, Türkiye şartlarında Xbox daha avantajlı bence. Geriye dönük uyumluluk, fps boost, emülatör kurma, gamepass, eski nesil oyunların ucuz olması gibi tonla artisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…