Sağol14 gün'e kadar uzayabiliyor.
Rica ederim paranı microsoft bankaya iletmiş artık senin muhattabın banka, bankalarda sana gönderilen parayı 14 gün içinde vermekle mükellefler kesin yatırırlar merak etme.
Merhaba rahatsız etmiş oldum ama bankamı aradım ve Microsoft tan para iade talebi gönderilmediği söylendi ama iade talebi onaylandı ne yapacağım bilmiyorumRica ederim paranı microsoft bankaya iletmiş artık senin muhattabın banka, bankalarda sana gönderilen parayı 14 gün içinde vermekle mükellefler kesin yatırırlar merak etme.
Telefonla microsoft müşteri temsilcisini bağlanın en hızlı çözüm bu.Merhaba rahatsız etmiş oldum ama bankamı aradım ve Microsoft tan para iade talebi gönderilmediği söylendi ama iade talebi onaylandı ne yapacağım bilmiyorum
Onuda aradım ama bilgi vermedilerTelefonla microsoft müşteri temsilcisini bağlanın en hızlı çözüm bu.
Meblağ büyük değilse bekleyin. Eğer meblağ büyükse şikayet var üzerinden talep açabilirsiniz.Onuda aradım ama bilgi vermediler
320 liraya yakındı sanırım şikayetvardan şikayet oluşturdum ama bakmadılarNumara burda yazıyor. Avrupayı seçin Türkiye'yi bulun.
Müşteri hizmetleri telefon numaraları - Microsoft Desteği
Bu sayfa, ev kullanıcıları için destek bağlantıları ve iş kullanıcıları için destek telefon numaraları sağlar.support.microsoft.com
Meblağ büyük değilse bekleyin. Eğer meblağ büyükse şikayet var üzerinden talep açabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.