Arma 3, Squad. Warband, Bannerlord, RDR 2, CS2 gibi oyunlar oyunayacağım. Yatarak uzaktan oynamak çok cezbedici ama CS2 Arma Squad'ı çok oynamak istiyorum. Ne yapmalıyım (1060 veya RX580 tarzı bir PC veya Series S)?
Hocam hikayeli oyun seviyorum zaten genelde ama askeri oyunlar ilgimi çekiyor hayatımda CS:GO oynamamak ayrı bir şey ve oyunları crack oynuyorum (eğer yüksek bir indirime girmediyse) özellikle Call of Duty hastasıyım bilgisayarımın kaldırdığı çoğu Call of Duty oyunlarını oynadım ve Xbox alırsam 6 saatlik oyuna 500 TL vermek zorunda kalacağım.
Hocam hikayeli oyun seviyorum zaten genelde ama askeri oyunlar ilgimi çekiyor hayatımda CS:GO oynamamak ayrı bir şey ve oyunları crack oynuyorum (eğer yüksek bir indirime girmediyse) özellikle Call of Duty hastasıyım bilgisayarımın kaldırdığı çoğu Call of Duty oyunlarını oynadım ve Xbox alırsam 6 saatlik oyuna 500 TL vermek zorunda kalacağım.
Game Pass'da bildiğim kadarıyla Call of Duty, GTA, RDR gibi oyunlar yok ben zaten FPS oyunları da oynayacağım eğer FPS oyunları olmasaydı Xbox alacaktım.