MeshAle Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 253 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #1 One S'i uzaktan olarak bilgisayarıma bağlamak istiyorum ve nasıl yapdığını bulamadım. Veya nasıl yapılıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2022
One S'i uzaktan olarak bilgisayarıma bağlamak istiyorum ve nasıl yapdığını bulamadım. Veya nasıl yapılıyor?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.898 Çözümler 245 20 Temmuz 2022 #2 MeshAle dedi: One S'i uzaktan olarak bilgisayarıma bağlamak istiyorum ve nasıl yapdığını bulamadım. Veya nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı Xbox One konsolunuza bağlama Bu makalede bilgisayarınızı Xbox One konsolunuza nasıl bağlayacağınız açıklanır. support.microsoft.com
MeshAle dedi: One S'i uzaktan olarak bilgisayarıma bağlamak istiyorum ve nasıl yapdığını bulamadım. Veya nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı Xbox One konsolunuza bağlama Bu makalede bilgisayarınızı Xbox One konsolunuza nasıl bağlayacağınız açıklanır. support.microsoft.com
TheProNightly Kilopat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 99 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #3 Windows 10 mağazasında bulunan Xbox uygulaması aracılığıyla yapabilirsiniz.