Xbox normale göre yavaş indiriyor

Weiqs

Hectopat
Epic Games ve Steam'de 10-12 mb/sn ile indirirken Xbox'da 4-5 mb/sn ile indiriyor. Çözümü nedir?

Ben de 100Mbps ama 10 -11MB de indiriyorum. Steam Epic Xbox fark etmiyor.

Wi-Fi ile bağlanıyorsanız bu durumdan kaynaklı olabilir veya sunucu kaynaklı da olabilir elbette. Xbox uygulamasında bu durumu yaşadığımda indirme işlemini durdurup yeniden başlatıyorum. Genelde benim için çözüm oluyor, deneyin isterseniz.

Kablosuz internetin eksi yönleri
İnternet kablosu ile bağlanıyorum

Mbps ile mb/s aynı değildir
Çevirirken 8'e bölmen gerek

Demek istediğini tam anlamadım. 100Mbps internet kullanıyorum. Genel de indirmelerim 10 - 11MB'de iniyor. Eğer yavaş olarak görüyorsan evde. TV+ ve birkaç telefon da kullanılıyor ondan olabilir.

Demek istediğini tam anlamadım. 100Mbps internet kullanıyorum. Genel de indirmelerim 10 - 11MB'de iniyor. Eğer yavaş olarak görüyorsan evde. TV+ ve birkaç telefon da kullanılıyor ondan olabilir.

100 Mbps = 12.5 mb/s'dir
Yani hiçbir sıkıntı yok.
8 bit = 1 byte.
100 megabit per second = 8. 12.5 megabyte / second.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorunun çözümünü bilen var mı?

Xbox App'i genel de Bug'lu olabiliyor. Güncelleme gelince düzeliyor. Xbox App'ini silip tekrar yükleyebilirsin. Aklıma başka seçenek gelmiyor. Güncelleme beklemek dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…