MSGADZE Decapat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Xbox One kolumu satıp One S almak istiyorum 1900 TL'ye satmalı mıyım? Yanında 9. nesil gamepad var (ben 800 aldım konsolun kendisini). Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
Xbox One kolumu satıp One S almak istiyorum 1900 TL'ye satmalı mıyım? Yanında 9. nesil gamepad var (ben 800 aldım konsolun kendisini).
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #2 Şu kanaldaki abiye bir sor. O bu işlerden anlıyor. Şu anda canlı yayında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu kanaldaki abiye bir sor. O bu işlerden anlıyor. Şu anda canlı yayında. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.414 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 Xbox One S neden almak istiyorsun? Arada önemsenecek kadar fark yok.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.757 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #4 Xbox One X neyse de One S için gereksiz yatırım olmaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
MSGADZE Decapat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #5 MisafirTerliği34 dedi: Xbox One X neyse de One S için gereksiz yatırım olmaz mı? Genişletmek için tıkla... 160634 dedi: Xbox One S neden almak istiyorsun? Arada önemsenecek kadar fark yok. Genişletmek için tıkla... Xbox One X'ler 4 bin TL'den başlıyor.
MisafirTerliği34 dedi: Xbox One X neyse de One S için gereksiz yatırım olmaz mı? Genişletmek için tıkla... 160634 dedi: Xbox One S neden almak istiyorsun? Arada önemsenecek kadar fark yok. Genişletmek için tıkla... Xbox One X'ler 4 bin TL'den başlıyor.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.414 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #6 @MSGADZE Xbox One satıp One S neden almak istiyorsunuz?
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 1 Ağustos 2022 #7 Gerek yok. One S alsan neredeyse hiçbir fark olmayacak. Series S altı için yükseltme yapma. Evet One X de dahil.
Gerek yok. One S alsan neredeyse hiçbir fark olmayacak. Series S altı için yükseltme yapma. Evet One X de dahil.
MSGADZE Decapat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #8 partylikeits1941 dedi: Gerek yok. One S alsan neredeyse hiçbir fark olmayacak. Series S altı için yükseltme yapma. Evet One X de dahil. Genişletmek için tıkla... Hocam peki PlayStation 4 fat alınır mı? Özel oyunlar falan
partylikeits1941 dedi: Gerek yok. One S alsan neredeyse hiçbir fark olmayacak. Series S altı için yükseltme yapma. Evet One X de dahil. Genişletmek için tıkla... Hocam peki PlayStation 4 fat alınır mı? Özel oyunlar falan
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 1 Ağustos 2022 #9 MSGADZE dedi: Hocam peki PlayStation 4 fat alınır mı? Özel oyunlar falan Genişletmek için tıkla... Alınır. PS+ sistemiyle iyi götürür seni. Götürmeyecek gibi olursa da exc.'leri oynar satarsın. Değer yani. Ha bana kalırsa en asgari Series S alınmalı artık ama bütçen daha fazla oynamıyorsa fat PS4 de alınır. Ucuza Slim bulursan Slim al derim.
MSGADZE dedi: Hocam peki PlayStation 4 fat alınır mı? Özel oyunlar falan Genişletmek için tıkla... Alınır. PS+ sistemiyle iyi götürür seni. Götürmeyecek gibi olursa da exc.'leri oynar satarsın. Değer yani. Ha bana kalırsa en asgari Series S alınmalı artık ama bütçen daha fazla oynamıyorsa fat PS4 de alınır. Ucuza Slim bulursan Slim al derim.